DEBAT: Tak til Frederikssund Kommunes byggeriafdeling

Joakim Rasmussen, ejendomsselskabet RR Bolig i Frederikssund.

Utak er verdens løn siges det, og kommunens mange afdelinger skal da også nok få skudt i skoene når de har gjort noget forkert.

Derfor synes jeg det er vigtigt at huske at rose og anerkende, når det er på sin plads.

Som aktiv i ejendomsbranchen i Frederikssund har det været en sand fornøjelse at være vidne til den transformation kommunens byggeriafdelingen har gennemgået de seneste år.

Så sent som i dag har jeg været forbi, fordi der var en sag der drillede. Jeg mødte op uden varsel, velvidende at der måske ikke var tid til mig. Men jeg blev taget pænt imod. Ført hen til rette vedkommende. Havde en konstruktiv snak om hvordan vi kunne løse udfordringen. Og på under en halv time havde vi fundet en løsning på problemet. Noget der før i tiden kunne have taget måneder, med skriverier frem og tilbage og en hel masse ventetid.

Det er altså god kommunal service.

Det er heldigvis ikke en enlig svale, og jeg har gennem de seneste år oplevet en rigtig god service i Byggeri og Miljø. Både når det kommer til store og små sager.

Medarbejderne i funktionen skal altså have stor tak for at være imødekommende, at yde en god service og at være konstruktive og positive i deres dialog.

Tak – jeg håber det fortsætter.

Publiceret 27 November 2018 10:03

SENESTE TV