Så er hvidvaskningskampagnen igang

Af
John Ziegler

Stationsparken 6

Frederikssund

Byrådet med borgmesteren i spidsen, er nu gået igang med et forsøg på at fortælle os, at alt i Frederikssund er under kontrol. Midlet er såkaldte borgermøder med en opfølgning på borgmesterens rørende indlæg tidligere, hvor han godt nok vedkendte sig et ansvar for situationen, men ikke uden at fremhæve, at han var helt uden skyld. Alle genvordigheder skyldes dårlig rådgivning fra interne og eksterne rådgivere, fortæller vores borgmester - godt støttet af ridder Thøgersen.

Nu forsøger man sig så med borgermøder, møder hvor ingen andre end kommunens egne stemmer må høres.

Jeg fatter ikke, at nogen gider at møde frem til de såkaldte borgermøder. Det burde være tydeligt for enhver, at der jo bare er tale om en fortsættelse af tidligere fortielser, og forsøg på "hvidvaskning" af borgmesterens og byrådets ansvar. Ingen borger får lov til at stille spørgsmål, eller på anden måde komme til orde.

Det er helt sikkert godt for dem, at man ikke kan have et kommunalvalg i utide, så de kan indtil næste valg beholde deres pladser og vederlag.

Hvis man virkelig ville tage ansvar, ville det rigtige jo nok være at forlade stolene, eller i det mindste at begynde at arbejde for borgerne.

Publiceret 15 September 2018 00:00

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.