Ole Frimann Hansen, SF.

Ole Frimann Hansen, SF.

DEBAT: Hønen eller ægget.

Af
Ole Frimann Hansen

SF

medlem af Frederikssund byråd

Kære Pelle Jeg er ked af at du trækker SF ind i dit spin på Vinge og Vinge station.

Det er åbenlyst at der sker ingen udvikling uden en station i Vinge.

Så det er en diskussion om hønen eller ægget, hvad der kommer først. Fremdrift er også vilje til at sikre en udvikling.

Du, kære Pelle ser helst en afvikling af hele Vingeprojektet, men du er blind for den værdi en station har som pendler station for stor del af Hornsherred.

Med en bus fra Skibby, over den nye bro, kan en pendler være på Vinge station på 12 minutter, derfra med tog til København. Se i øjnene at det er en fantastisk gevinst for miljøet.

Hverken du eller jeg er begejstret for en motorvej gennem Værebro Ådal men den kommer.

Fra der bliver bevilget penge til motorvejen, og til den står færdig vil der gå 3 til 4 år. I al den tid vil det være lettere og mere miljøvenligt at benytte S tog.

Det kunne også betyde at flere vil tænke over hvad de skal med en bil til Kbh., når der er gode kollektive forbindelser. SF støtter den fremdrift der er i gang med bygning af en station i Vinge.

Lad nu vær med at være en kæp i hjulet på en god miljøløsning for fremtidens trafik.

Publiceret 14 September 2018 13:12

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.