Tina Tving Stauning og John Schmidt Andersen fortalte begge om, hvordan renoveringen har sat de bløde trafikanter i højsædet.

Tina Tving Stauning og John Schmidt Andersen ved genåbningen af Færgevej

Færgevej/ Bænke

Af
Kirsten Lok

Gyvelvej 13b, Frederikssund

Debat Færgevej er indviet. Tak for det, det er blevet en dejlig vej for bilister og cyklister. Men hvor blev bænkene af? Vi er nogle borgere i denne pt. trængte kommune, der har brug for et hvil på gåturen. Kan det virkelig være rigtigt, at vi er nede på det plan, hvor der skal spares på bænke, som er til gavn for de ældre borgere.

Bænken ved Falck st. og bænk ved Lundevej mangler.

Pt er jeg selv afhængig af træning af mine fødder og altså også afhængig af hvil på min vej. Hallo - det er da småpenge, det drejer sig om - måske kunne pølserne til indvielsen havde betalt bænkene.

Publiceret 13 July 2018 01:00

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv