DEBAT: Hen i vejret

Af
Anja Bisp Pedersen

Skovkirkevej 25a st.

Skoven

3630 Jægerspris

Til forvaltning og skoleledelsen på Jægerspris skole.

Jægerspris skole nr 100 og Jægerspris skole nr 90 bliver lagt sammen efter sommerferien pga af faldende børnetal. I vil blive informeret løbende om processen……… det var i midt april 2018.

Nu kan jeg ikke længere finde opslaget på forældreintra, og mit eget opslag er også blevet ”slettet”. Sådan er det åbenbart, hvis jeg som forældre rejser en kritik af skolens måde at håndtere eventuelle problemstillinger, det har jeg prøver før, så bliver opslaget fjernet for tænk nu, hvis vi kunne skabe en debat, som ikke er til skoleledelsens fordel.

Et lidt surt opstød fra min side, men passende vil jeg mene, fordi det er helt hen i vejret at skoleledelsen og forvaltningen melder ud på den måde og så følger de ikke op på det.

Vi har i skrivende stund den 3. juni 2018 og jeg ved intet om, hvordan Jægerspris skole ser ud næste skoleår, jeg er heller ikke blevet medinddraget i processen som forældre. Jeg vil da gerne tage et medansvar for mit barns skole men jeg får ikke lov til at deltage hverken fra skoleledelsen eller forvaltningen. Jeg kan ikke tage et medansvar for mit barn, når jeg ikke kender rammen, og det er svært at være loyal som forældre når jeg ikke ved, hvad hele sammenlægningen kommer til at betyde for Jægerspris skole.

Tænker - er lærerne medinddraget i denne nok svære proces????

Hvordan står de i forhold til den nye skoleramme på Jægerspris skole?

Frygter at lærerne løber væk, fordi det bliver så skrabe,t at de ikke føler de kan leve op til de krav, der stilles rent fagligt.

Skolen er en arbejdsplads både for lærer og elever hvor der skal være et sundt arbejdsmiljø, for at lærerne trives og eleverne er i et læringsmiljø hvor de rent faktisk lærer noget.

Jeg har valgt at skrive denne vej fordi der må da være andre forældre som også er bekymret for hvad fremtiden bringer for Jægerspris skole og forvaltningen må da til at komme ud af starthullerne så skolens ledelse kan invitere til et fælles forældremøde inden sommerferie.

Svar udbedes fra rette vedkommende.

Publiceret 11 June 2018 10:56

SENESTE TV