Sillebro-biografer i høring

Trods skepsis overfor udformningen af fire nye biografer i og ved Sillebroen, blev lokalplan sendt i høring

Henrik Gregersen

Frederikssund Den politiske begejstring for arkitekturen var til at overse, og nogle betvivlede det økonomiske fundament. Men et massivt flertal i byrådet - med undtagelse af Enhedslistens Pelle Andersen Harild - sagde onsdag aften ja til at sende et lokalplanforslag i høring. Forslaget er blevet til, fordi TK Development ønsker at opføre fire biografsale i sammenhæng med Sillebroen. Men selv om byrådet sendte forslage ti høring, er det ikke det samme, som at det går glat igennem en endelig godkendelse, når høringsperioden er overstået: "Det er jo nu, borgerne har mulighed for at give deres holdning til kende. Og så er det klart, at når vi til sidst skal træffe en afgørelse, så skal vi også have kulturpolitiske aspekter med i overvejelserne, ligesom vi formentlig skal forholde os til udseendet på de to blokke, der er placeret over varegården," lød det fra formanden for Teknisk Udvalg, Tina Tving Stauning (S). Udformningen fik af flere et par skeptiske bemærkninger med på vejen, men der var bred enighed om, at det først er noget, man fra byrådets side skal forholde sig til, når høringsperioden er overstået: "Og så skal vi bare være glade for, at der er nogle, der kan se et økonomisk perspektiv i det og som tør investere, lød det fra Venstres gruppeformand Jørgen BEch.

Publiceret 29 August 2014 01:00

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv