Forårsudstilling i Kulhuse Medborgerhus

Ny udstilling med Susan Lüth Hedegaard i kulturhus

Kulhuse Kulhuse Medborgerhus starter foråret med en maleriudstilling af Susan Lüth Hedegaard. En kunstner, der er optaget af storheden og kraften i naturen, skriver Kulhuse Medborgerhus.

"Ikke sådan at hun på nogen måder forsøger at gengive et bestemt landskab, men hun fabulerer på forskellig vis, i forsøg på at ramme ind i det naturen gør ved os, forundring, ro men også til tider afmagt. Luft, kulde, varme, lyd og ikke mindst lyset gennemsyrer hendes værker," skriver Kulhuse Medborgerhus.

Susan Lüth Hedegaard oplever uanede muligheder for inspirationskilder i naturen bare ved at være der, og gemmer arbejdet og fortolkningen til hun er tilbage i atelieret, hvor hun ofte får lyst til at afprøve nye metoder og materialer for at udtrykke sig. Susan Lüth Hedegaard maler på lærred, skifer, plexiglas og laver collage.

Hun har udstillet rundt i det ganske land, i kunstforeninger og gallerier, med afstikkere til Sverige, USA og Italien, både i grupper og solo.

Der er fernisering på udstillingen i Kulhuse lørdag 6. april kl. 11 til 16. Udstillingen er tillige åben søndag 7. april ligeledes kl. 11 til 16.

Der er gratis adgang og Susan Lüth Hedegård vil være til stede i hele udstillingsperioden.

Publiceret 14 April 2019 00:00