Lene Jeppesen kommer og holder foredrag om kost i Rejsestalden. Pressefoto

Lene Jeppesen kommer og holder foredrag om kost i Rejsestalden. Pressefoto

Hør om plantebaseret føde

Jægerspris 'Den ideelle føde' hedder et foredrag, som Lene Jeppesen holder i Rejsestalden i Jægerspris 13. februar kl. 19 til 21.30.

Den rette næring er vigtig. Der gælder både fysisk og åndeligt. Næringen påvirker vores sundhed og livskvalitet, både nu og i vores fremtidige liv.

"Næring med en forkert kvalitet eller vibration medfører kortslutning i krop og sjæl. Næring med den rette kvalitet og vibration styrker krop og sjæl, så vi får overskud til at være til glæde for vores omgivelser," skriver Rejsestalden i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Den plantebaserede ernæring kan foretrækkes af dyreetiske og miljømæssige årsager. Men få er bevidste om, at denne ernæring derudover i sin sammensætning, indeholder præcis det, der er fremtidens løsning for det moderne humane kulturmenneske. Vores organisme og psyke udvikler sig konstant, lige som vi ser det med vores teknologiske hjælpemidler. Dette er mange ubevidste om, hvorfor vi ernæringsmæssigt ikke får ”opdateret” til det, der er tidssvarende," skriver Rejsestalden.

Kapp

Publiceret 10 February 2019 00:00

SENESTE TV