Opalmalerne udstiller i biograf

Slangerup Opalmalerne holder til i Aktivitetshuset i Slangerup. Det er en gruppe bestående af 16 kunstnere fra lokalsamfundet, Nordsjælland, Skibby og Holbæk. Gruppen udstiller nu værker i Slangerup Bio frem til 31. marts.

"Det er en meget aktiv gruppe, som arbejder seriøst for gennem øvelse at forbedre egne færdigheder og for at udstille samlet, i mindre grupper og enkeltvis. I år har gruppen startet med en samlet udstilling i Langes Magasin i Frederikssund, Nu fortsætter den i Slangerup Bio i februar og marts. Samtidig vil den være repræsenteret i Hillerød i marts under Hillerød Kunstdage. I foråret har et medlem en udstilling i HK-bygningen i København, og hen på sommeren flytter gruppen til Bornholm for en uges udstilling. Til september holder den en uges arbejdslejr ved Rørvig, og sidst på året følger som regel en udstilling på hjemstedsadressen: Aktivitetshuset i Slangerup," skriver Slangerup Bio i en pressemeddelelse.

Publiceret 09 February 2019 00:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.