Rutinerede Kansas City Stompers er tilbage i Slangerup 23. februar forstærket af jazzsangerinden Anna Pauline. Pressefoto

Rutinerede Kansas City Stompers er tilbage i Slangerup 23. februar forstærket af jazzsangerinden Anna Pauline. Pressefoto

Kansas City Stompers tilbage i Ejegod Jazzklub

slangerup Kansas City Stompers har før spillet i Slangerup, og når de vender tilbage lørdag 23. februar har de inviteret jazzsangerinden Anna Pauline til at synge sammen med dem i Ejegod Jazzklub.

Anna Pauline er født og opvokset i en meget musikalsk familie i Sverige. Hun afsluttede i 2012 sin uddannelse 'Jazz Sang' på Malmö Musikkonservatorium, og er meget inspireret af bl.a. Ella Fitzgerald, Anita O’Day, Peggy Lee, Doris Day og Marilyn Monroe.

Når man dertil føjer det navnkundige orkester, Kansas City Stompers, er der dømt succes, lover Ejegod Jazzklub i en pressemeddelelse.

Spiller alle stilarter

Orkestret består af musikere, der spiller alle stilarter fra pop til jazz og rock. Kansas City Stompers har igennem 65 år vist sig som et af de mest professionelle orkestre i Danmark, hvilket bekræftes af deres 44 cd- og lp-udgivelser.

Tilmelding til koncerten til Ole Manscher på tlf. 4817 2944 eller mail olemanscher@gmail.com

Man kan læse mere om arrangementet på hjemmesiden www.ejegodjazzklub.dk.

jesl

Publiceret 09 February 2019 00:00

SENESTE TV

DEBAT: Skolepolitikken er i vejen for vores børn, folkeskole og Vinge

Fra 6. klasse skal eleverne på Ådalens Skole danne nye klasser, da de samtidig skal vælge linier med et særligt fokus.

De nuværende fire 5. klasser på skolen er overfyldte med med 25 til 27 elever pr. klasse, da de siden skolestarten er vokset med ca. en elev pr. klasse hvert år.

Derfor er det oplagt, at man efter sommerferien fordeler eleverne i fem klasser i stedet fire. Derved ville klasserne ligge tæt op af gennemsnittet for både Frederikssund Kommune og Danmark i øvrigt, og der ville være plads til nye elever, som flytter ind i Ådalens Skoles skoledistrikt, som jo dækker både byggeriet ved den gamle Oppe Sundby Skole og ikke mindst Vinge.

Men nej, byrådets uddannelsesudvalg har sagt ”nej” til at forsøge at finde pengene en ekstra klasse, efter at over 100 forældre på årgangen støttede en henvendelse til udvalget, der forklarede behovet for fem klasser efter sommerferien.

Skolen må godt lave fem klasser, men den får kun økonomi til fire.

Konsekvensen af, at vi ikke prioriterer folkeskolen, rammer flere steder.

Det går naturligvis hårdt ud over eleverne, som allerede nu lider under de store klasser, der proppes ind lokaler, der ikke bygget til 27 elever, mens lærerkontakten og mulighederne for at levere den diffentierede undervisning, som eleverne har krav på, bliver minimal.

Men vi er også nødt til at erkende, at skolepolitikken står i vejen for, at skolen kan tiltrække de lærere som den pt. mangler.

Det er ganske enkelt ikke gode arbejdsvilkår for en lærer at skulle undervise en overfyldt klasse med 27 elever.

Og så rammer det naturligvis også kommunens smertensbarn - Vinge.

Man må spørge sig selv hvor attraktivt det er at flytte til Vinge, hvis sønnike skal klemmes ind i distriksskolen som elev nr. 28 eller 29?