Rutinerede Kansas City Stompers er tilbage i Slangerup 23. februar forstærket af jazzsangerinden Anna Pauline. Pressefoto

Rutinerede Kansas City Stompers er tilbage i Slangerup 23. februar forstærket af jazzsangerinden Anna Pauline. Pressefoto

Kansas City Stompers tilbage i Ejegod Jazzklub

slangerup Kansas City Stompers har før spillet i Slangerup, og når de vender tilbage lørdag 23. februar har de inviteret jazzsangerinden Anna Pauline til at synge sammen med dem i Ejegod Jazzklub.

Anna Pauline er født og opvokset i en meget musikalsk familie i Sverige. Hun afsluttede i 2012 sin uddannelse 'Jazz Sang' på Malmö Musikkonservatorium, og er meget inspireret af bl.a. Ella Fitzgerald, Anita O’Day, Peggy Lee, Doris Day og Marilyn Monroe.

Når man dertil føjer det navnkundige orkester, Kansas City Stompers, er der dømt succes, lover Ejegod Jazzklub i en pressemeddelelse.

Spiller alle stilarter

Orkestret består af musikere, der spiller alle stilarter fra pop til jazz og rock. Kansas City Stompers har igennem 65 år vist sig som et af de mest professionelle orkestre i Danmark, hvilket bekræftes af deres 44 cd- og lp-udgivelser.

Tilmelding til koncerten til Ole Manscher på tlf. 4817 2944 eller mail olemanscher@gmail.com

Man kan læse mere om arrangementet på hjemmesiden www.ejegodjazzklub.dk.

jesl

Publiceret 09 February 2019 00:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.