Hvis man drømmer om at være fuldstændig frisk også langt ind i senioralderen, er det måske værd at lytte til læge og foredragsholder Stig Pramming onsdag 20. februar kl. 13.30 i Palmehaven på Tolleruphøj.

Hvis man drømmer om at være fuldstændig frisk også langt ind i senioralderen, er det måske værd at lytte til læge og foredragsholder Stig Pramming onsdag 20. februar kl. 13.30 i Palmehaven på Tolleruphøj. Foto: Mostphotos

Få opskriften på at holde hjernen sund

Stig Pramming giver opskrifter på nogle simple og sjove vaner, man kan bruge til at holde sig skarp og koncentreret.

frederikssund Hvis man drømmer om at være fuldstændig frisk også langt ind i senioralderen, er det måske værd at lytte til læge og foredragsholder Stig Pramming onsdag 20. februar kl. 13.30 i Palmehaven på Tolleruphøj.

I foredraget 'Hold hjernen sund - bevar livskraften' vil han fortælle om, at det er muligt at optræne og endda udbygge hjernens funktioner langt op i alderen.

Stig Pramming deler ud af sin passion for hjernens funktion og giver opskrifter på nogle simple og sjove vaner, man kan bruge til at holde sig skarp og koncentreret.

Der er fri entré og plads til cirka 60 tilhørere. Forhåndstilmelding på e-mail: bcsva@frederikssund.dk.

jesl

Publiceret 09 February 2019 00:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.