Mainstream Allstars er på banen igen.

Mainstream Allstars er på banen igen. Foto: Privat

Jazzmusik og fællesspisning på Tolleruphøj

Torsdag den 14. februar kl. 20.00 bliver der spillet traditionel jazzmusik med ”Mainstream All Stars” under ledelse af kapelmester Niels H. Elberling og med orkestrets nye sangerinde Line Ullmann.

Line bor i Frederikssund og er kendt som solosangerinde ved vikingetaflet og som omviser på vikingepladsen. Hun har også sunget sammen med en kvartet under Snake City Jazzfestivalen i Slangerup Bibliotek.

Fællesspisning kl. 19.00. Billetter hertil kan købes i receptionen den 12. februar kl. 10-12.

Efter spisningen kl. 20.00 er der fri entré til jazzmusikken, hvor alle er velkomne. Kaffe, kage og andre forfriskninger kan købes.

pressemeddelelse

Publiceret 04 February 2019 00:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.