Mads Westfall spiller i Frederikssund i februar. Pressefoto

Mads Westfall spiller i Frederikssund i februar. Pressefoto

Koncert med Westfall i Elværket

Der er koncert med Mads Westfall 16. februar i Elværket

Frederikssund Så er der koncert med Mads Westfall 16. februar kl. 20 i Elværket i Frederikssund.

Mads Westfall kommer på besøg med sit nye show ”På den anden side”.

"Mads Westfall fyldte 50 i sommeren 2018. Det satte gang i en masse tanker, som nu er mundet ud i det morsomme og musikalske vise-show ”På den anden side”. I det nye show kombinerer han flotte fortolkninger af kendte klassikere med de bedste af hans egne viser og shownumre," skriver Frederikssund Viseklub i en pressemeddelelse.

Mads Westfall's baggrund som entertainer er tilbage fra 90´erne, hvor han var fast navn i Tivolis Vise Vers Hus med duoen Strengedrejerne, og helt frem til i dag, hvor han har kæmpe succes både med trioen Halfdanskerne og sit solo-stand-up-show Dejavu. Udover at være en musikalsk og lyrisk oplevelse er showet ”På den anden side” også et både morsomt, underholdende og nærværende show, skriver Frederikssund Viseklub.

Mads Westfall sammenlignes ofte med entertainere og visesangere som Niels Hausgaard, Søren Kragh-Jacobsen og Eddie Skoller, men han er først og fremmest helt sin egen. Billetter købes ved indgangen.

Kapp

Publiceret 30 January 2019 11:57

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.