Med årets skrabekalender kan du vinde fine lokale præmier og måske også hovedgevinsten fra Star Tours. Tegning: Henrik Christensen

Med årets skrabekalender kan du vinde fine lokale præmier og måske også hovedgevinsten fra Star Tours. Tegning: Henrik Christensen

Fra os til dig: Juleskrab med lokale præmier

Spil gratis med på årets julekalender, som ligger klar til dig på vores hjemmeside

Af
Michael Harsvik

vind Vi har spurgt en række lokale handlende, om de var i ligeså højt julehumør, som vi er her på Lokalavisen Frederikssund. Og det var de.

Du finder julekalenderen her

Derfor sagde de også ja til at bidrage med præmier til vores julekalender, der lige nu ligger klar til at blive skrabet.

Under hver af de 24 låger gemmer der sig en butik, der har skænket dagens præmie.

Rejs med Sun Tours

Ud over fine, lokale præmier er hovedgevinsten i år et gavekort til Sun Tours på 20.000 kroner, som trækkes blandt alle deltagere i juleskrabet.

Sun Tours har arrangeret rejser i over 30 år til solhungrende danskere.

Når du deltager i konkurrencen, tilmelder du dig også nyhedsbreve fra din lokale avis og Sun Tours. Du kan på et hvilket som helst tidspunkt afmelde dine nyhedsbreve igen.

Vi ønsker dig held og lykke med skraberiet - og en rigtig god jul!

Publiceret 01 December 2018 11:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.