18 km vandretur i Nordskoven

Lægger vejen forbi de tre gamle ege på turen

jægerspris Dansk Vandrelaug inviterer på en 18 km. lang vandring i Jægerspris Nordskov lørdag 27. oktober.

Turleder Tom Hansen vil være ved Skoven Kirke kl. 8.53, når bussen fra Frederikssund ankommer. Alle er velkomne.

"Nordskoven er jo mest kendt for sine tre gamle ege, som vi da også kommer omkring her på turen. Men der er meget andet pænt at se på, inklusive et par smukke udsigter. Og efterårsfarverne er altid et plus for en skovtur," fortæller Tom Hansen i en pressemeddelelse.

Man slutter ved Jægerspris ca. kl. 14.50. Der bliver pauser undervejs, så det er en god idé at tage lidt mad og drikke med.

Det koster et mindre beløb at deltage, hvis man ikke er medlem.

jesl

Publiceret 19 October 2018 00:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.