Fællesspisning og åben mikrofon i Rejsestalden

Jægerspris Nu er der mulighed for at spise sammen i hyggelige rammer i Kulturhuset Rejsestalden. Det sker torsdag 11. oktober klokken 17.30 til 19.30.

"Tag venner, familie eller naboer med og spis sammen i et par timer. Eller kom alene. Måske møder du én, du kender eller får en ny ven? Alle er velkommen. Du skal medbringe en ret til buffeten og egne drikkevarer. Man kan også købe øl, vin, vand og varme drikke i Rejsestaldens Pop-up café," skriver Rejsestalden i en pressemeddelelse.

Man kan også bidrage med underholdning til "Åben mikrofon". Måske kan du synge, spille, har et band, læse et digt. Rejsestalden tænder stearinlys, dækker bord og hygger om de fremmødte. Aftenens værter er Gitte og Anne-grete fra Rejsestaldens frivillige team, Staldfolket, og Anja fra Rejsestalden.

Arrangementet er primært for voksne, men teenagere er velkommen. Når du tilmelder dig, skal du skrive, hvilken ret du kommer med, og om du har et indslag til den ”Åbne mikrofon”. Tilmeld dig via www.frederikssund.rejsestalden.dk.

Kapp

Publiceret 22 September 2018 00:00

SENESTE TV