Nicolai Sylvest og team fik ikke tingene til at køre rigtigt i Holland. Pressefoto

Nicolai Sylvest og team fik ikke tingene til at køre rigtigt i Holland. Pressefoto

Svær hollandsk weekend for Nicolai Sylvest

Nicolai og team fik en skuffende placering i Holland

Motorsport Nicolai Sylvest var i weekenden til start i den femte afdeling af Adac GT Masters, som denne gang skulle køres på Circuit Park Zandvoort i Holland – en bane, som han har stiftet bekendtskab med før. Forventningerne var store, især da den 21-årige unge Team Danmark-eliteatlet viste storform ved sidste løb for 14 dage siden på Nürburgring, hvor han satte pole position foran 34 konkurrenter.

”Desværre blev det en rigtig svær weekend for os,” siger Nicolai Sylvest. ”Vi havde svært ved at finde det rigtige setup til kvalifikationen, som er så vigtig i Adac GT Masters. På denne bane har man kun en eller højst to omgange til at sætte tiden, mens dækkene har det optimale greb, og det lykkedes ikke rigtig for os.”

Nicolai Sylvest skulle lørdag morgen køre kvalifikation, hvor resultatet bestemmer startplaceringen til lørdagens heat, men han og teamet ramte ikke det rigtige setup. Det lykkedes ham dog at blive hurtigste kører i teamet, og det rakte til en startposition som nummer 14 ud af det store felt med 34 biler. Om søndagen blev det ikke bedre. Her fik han og teamet en startposition som nummer 28. Det lykkedes den unge kører fra Jægerspris at komme hjem på en godkendt placering som nr. 17.

Publiceret 24 August 2018 10:51