Duo Sospiri spiller på Selsø Slot. Pressefoto

Duo Sospiri spiller på Selsø Slot. Pressefoto

Duo Sospiri spiller i kælderkøkkenet

Selsø Så er der koncert på Herregårdsmuseet Selsø Slot. Det er Duo Sospiri, der spiller i kælderkøkkenet torsdag 12. juli klokken 19.30. Der tændes op i ildstedet, og man vil under koncerten kunne nyde forfriskninger, som kan købes i baren.

Duo Sospiri består af Kathrine Brandt, som synger og spiller på renæssanceinstrumentet viola da gamba – et strygeinstrument nært beslægtet med celloen – og guitaristen Lars Hedelius-Strikkertsen, som denne aften spiller på en barokguitar. Ved koncerten spiller og synger de sange, som man kunne have hørt på den lokale kro. Det er dels drikkeviser og småfrække sange, men også sange om den evige kærlighed.

I kælderkøkkenet er der af sikkerhedsmæssige årsager kun plads til cirka 45 personer. Der er derfor mulighed for en eksklusiv og intim oplevelse.

Billetter til koncerten og øvrige arrangementer på Selsø kan købes på billetto.dk eller ved at ringe til museet i tidsrummet tirsdag til fredag klokken 11 til 16. Det er muligt at købe billetter i døren, hvis koncerten ikke er udsolgt.

Kapp

Publiceret 05 July 2018 00:00

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv