Loppemarked står for døren

Jørlunde Kulturforening er klar med det årlige loppemarked

Lørdag den 8. august fra klokken 10.00 til 14.00 er der loppemarked i Jørlunde.
Det er Jørlunde Kulturforening, som arrangerer det årlige loppemarked, der traditionen tro finder sted på Lindegårdens gårdsplads, Bygaden 25 i Jørlunde (Slangerup).
Her der gode parkeringsforhold, ligesom Bus 600S stopper på Roskildevej ved Jørlunde Bygade, hvorfra der er cirka otte minutters gang til Lindegården.
Jørlunde Kulturforening sælger øl, vand, kaffe, sandwiches og div. hjemmebag til meget rimelige priser - under det store, gamle lindetræ på gårdspladsen.

Publiceret 03 August 2015 06:15

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv