Signe Lindkvist og Uffe Holm præsenterer årets program hos Cirkus Arena.

Signe Lindkvist og Uffe Holm præsenterer årets program hos Cirkus Arena.

Cirkus kommer til byen

Den 11. august folder Cirkus Arena sin rødgule teltdug ud i Frederikssund med et 60-års jubilæumsshow, der byder på tradition og fornyelse.
I spidsen for hele herligheden står Signe Lindkvist og Uffe Holm, som sammen giver nyt liv til både form og indhold samtidig med, at de er flankeret af topartister i verdensklasse.
Signe Lindkvist og Uffe Holm er kendt i offentligheden for henholdsvis tv-vært og standup-komiker, men i denne sæson er det altså Cirkus Arenas manege, der trækker.
Ud over de to sprechstallmeistere præsenterer cirkus som vanligt elefanter, hunde, heste og farlige stunts. Kanonkonge, tryllekunstner og smidige akrobater.
Som noget helt nyt har børn i alderen 3 til 12 år chancen for at blive en del af forestillingen. Det kan man læse mere om på arena.dk.
Cirkus Arena sætter deres telt op ved Kalvøen til forestilling kl. 18.30.

Publiceret 31 July 2015 08:00

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv