Gør et godt køb i Jørlunde den 8. august.

Gør et godt køb i Jørlunde den 8. august.

Loppemarked i Jørlunde

Igen i år er der loppemarked på den stenbelagte gårdsplads på Lindegården i Jørlunde.
Denne gang sker det lørdag den 8. august mellem kl. 10 og 14.
Loppemarkedet kommer til at bestå udelukkende af private kræmmere, mens Jørlunde Kulturforening sælger øl, vand, kaffe, sandwiches og diverse hjemmebag under det store, gamle lindetræ på gårdspladsen.
Lindegårdens ligger på Bygaden 25 i Jørlunde. Der er gode parkeringsforhold, og bus 600S stopper på Roskildevej ved Jørlunde Bygade, hvorfra der er cirka otte minutters gang til Lindegården.

Publiceret 30 July 2015 07:00

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv