Man kan blive klogere på og tilmelde sig de forskellige aktiviteter på Lundebjerggaard, når der 13. august er åbent hus.

Man kan blive klogere på og tilmelde sig de forskellige aktiviteter på Lundebjerggaard, når der 13. august er åbent hus.

Hvad bringer vinteren på Lundebjerggaard?

Aktivitetscenteret Lundebjerggaard har masser af aktiviteter planlagt for den kommende vinter. Det vil centerets lærere fortælle om ved åbent hus den 13. august mellem kl. 10 og 12. Alle er velkomne og til at stille spørgsmål om for eksempel den årlige busudflugt den 25.08 og om torsdagenes bankospil.

Publiceret 29 July 2015 07:30

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv