Gratis kaffebord i Slangerup

Af
Jesper Berg

Foreningen 65 - Fuld fart frem inviteret til gratis kaffe og lidt sødt til ganen i Aktivitetshuset i Slangerup. Det sker onsdag den 2. september mellem kl. 14 og 15.45.
Alle pensionister i Slangerup-området er velkomne, og arrangementet er et samarbejde mellem Pensionistkortet, Din Hørespecialist og Det Danske Madhus.
Mens kaffen nydes, fortæller Din Hørespecialist, Det Danske Madhus og Pensionistkortet om deres tilbud og muligheder til dig, og ind i mellem trækkes der lod om præmier.

Publiceret 20 July 2015 15:00

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv