Jægerspris Turistforening arrangerer en række ture i løbet af sommeren. Og de giver blandt andet mulighed for en tur på Roskilde Fjord med S/S Skjelskør.

Jægerspris Turistforening arrangerer en række ture i løbet af sommeren. Og de giver blandt andet mulighed for en tur på Roskilde Fjord med S/S Skjelskør.

Tag på ture med turistforeningen

Jægerspris Turistforening inviterer på en række ture i løbet sommeren.
Lørdag den 25. juli er der cykeltur gennem Jægerspris Skydeterræn i området vest for Kulhusvej. Turen begynder kl. 10 ved p-pladsen på hjørnet af Nygårdsvej/Kulhusvej.
Søndag den 9. august går turen med S/S Skjelskør ud på Roskilde Fjord. Turen begynder kl. 17.20 fra Frederikssund Trafikhavn og slutter omkring kl. 20.30.
Den 16. august mellem kl. 11 og 14 tager man sejlturen fra Sønderby Bro til Eskilsø, hvor en guide er klar til at fremvise ruinerne af munkenes kirke, det store fugleliv, de græssende kreaturer og masser af frisk luft.

Publiceret 17 July 2015 00:00

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv