Tag på tur rundt om Buresø

Det var istiden, som formede tunneldalene og dermed Naturparken fra Farum til Slangerup. Tunneldalene er ubetinget et af de smukkeste landskaber i Nordsjælland.
Søndag den 26. juli kl. 13 kan alle interesserede gå hele vejen rundt om Buresø sammen med Foreningen Naturparkens Venner (FNV). Ud over de dejlige udsigter vil deltagerne også blive ført gennem 'Nordsjællands Øko-bælte' omkring Buresø.
Turen vil være på syv-otte kilometer og er ikke egnet for dårligt gående eller barnevogne. Turen vil vare ca. tre timer.
Der vil blive et ophold undervejs, hvor man kan nyde sin medbragte mad/drikke. Deltagelse koster 10 kr. pr person. Børn gratis.
Mødested: P-pladsen ved Buresøbadet (Krak 104 A2). Bus 334 , stå af ved Slagslunde Forsamlingshus og gå til P-pladsen (15-20 min.).

Publiceret 16 July 2015 07:00

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.