KULTUR
SENESTE TV

Odd Fellow markerede 200 år med pengeregn

frederikssund Odd Fellow Ordenens 200 års jubilæum fredag 26. april blev markeret på fornem vis af Søsterloge nr. 51 Anna Cathrine og broderloge nr.69 Fr.d.3. begge hjemmehørende i Odd Fellow Palæet Lundevej 27, Frederikssund.

Til jubilæet, som bød på både uddeling af donationer og åbent hus med rundvisning i palæet, var i alt mødt 97 gæster op - blandt andet borgmester John Schmidt Andersen.

90.000 kr. uddelt

Følgende donationer blev uddelt:

Julemærkehjemmet Kildemose i Ølsted, 5.000 kr.

Botilbudet Lunden i Frederikssund, 10.000 kr.

Gadespejlene i Frederikssund, 10.000 kr.

Børnehuset SIV, Farum, 15.000 kr.

Foreningen LUFT, 15.000 kr.

Ældresagens dementafdeling Frederikssund 35.000 kr.

Repræsentanterne fra de modtagne organisationer takkede for donationerne, som vil betyde meget for deres arbejde fremover, rapporterer Odd Fellow i en pressemeddelelse.

forsiden netop nu

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.