Der kommer til at ske mange ting i Kulhuse i denne uge. Lørdag og søndag vil det store loppemarked finde sted.Foto:Arkiv
Der kommer til at ske mange ting i Kulhuse i denne uge. Lørdag og søndag vil det store loppemarked finde sted.Foto:Arkiv
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kulhuse-uge med masser af festligheder

På den skønne plet hvor fjordene mødes vil der i uge 28 være masser af festligheder.

Det er Fællesrådet Nord, som har arrangeret forskellige aktiviteter fra onsdag 12. juli til søndag 16. juli. Det foregår på P-pladsen ved Kulhuse Kro.

Onsdag 12. juli er der 5- og 10 km vandretur med start fra teltet på P-pladsen ved Kulhuse Kro, turen begynder kl. 10. Der er kaffe og kage bagefter.

Kl. 14 er der et 30 km cykelløb i den smukke natur, som findes ved og omkring Kulhuse. I cykelløbet er indlagt otte poster med spørgsmål, der også tæller i det samlede resultat. Det er altså ikke nok at cykle hurtigt og komme først, man skal også have svaret på spørgsmålene. Der er en præmie til den bedste.

Banko for børn

Torsdag 13. juli er der bankospil for børn med mange præmier, det foregår i teltet med start kl. 13.30.

Kl. 19.00 er der kæmpe banko med mange præmier og sponsor gevinster. Dørene åbnes kl. 17, og det foregår i teltet ved Kulhuse Kro.

Fredag 14. juli er der bagedyst, her kan man komme med sin yndlings sommerkage kl. 13.30, hvorefter en bagermester vil smage og bedømme kagerne. Der er præmie, til den kage der ser finest ud og som smager af sommer.

Fredag aften er der Jazz- og Swingmusik på programmet. Det populære Kloster Band fra Roskilde spiller fra kl. 19.30, der er entré og mulighed for at købe Tapas tallerken.

Lørdag og søndag er der stort loppemarked med 70 stader, lørdag er det fra kl. 10 til 16 og søndag fra kl. 10 til 15. Kom og gør et fantastisk fund, og køb en loppepølse med brød.

Lørdag aften er der fest i teltet, og kl. 20.30 spiller The Mean Beats op til en svingom. Teltet åbner kl. 18 og der er mulighed for at bestille en to-rettes menu inden på 51949218.

Søndag mellem kl. 12 og 14 kan man være med til stort sildebord i teltet ved forudbestilling.

Publiceret: 10. Juli 2017 14:28

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!