Få hjælp til at passe på dit forhold med kirken. Arkivfoto.
Få hjælp til at passe på dit forhold med kirken. Arkivfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kom til par-kursus med kirken

Hør om kærlighed, kommunikation og konflikthåndtering

frederikssund Hvordan kan man stå distancen som par? Kan man komme fri af gamle konfliktmønstre? Hvad er opskriften på et godt og robust parforhold? De fleste drømmer om den eneste ene, men skilsmissetallene taler deres tydelige sprog. Det livslange forhold har dårlige odds i dag. Vil man blive sammen, må man også arbejde med sig selv og hinanden.

Frederikssund provsti (kirkerne i Egedal og Frederikssund kommuner) holder et kursus om kærlighed og kommunikation for par med fokus på kommunikation, konflikthåndtering og værdier i familien. Målgruppen er par med og uden børn, som ønsker at styrke deres indbyrdes forhold.

Kurset er ikke et terapeutisk tilbud, men et pædagogisk kursus, hvor der veksles mellem øvelser og oplæg. Ingen par skal fortælle de andre kursusdeltagere om deres parforhold.

Undervisere er sognepræst Lotte Højholt (Frederikssund kirke), provst Eskil S. Dickmeiss (Stenløse-Veksø kirker) og skolelærer Lone Strømme (Smørum), som alle er certificeret PREP-kursusledere hos Center for Familieudvikling. Undervisningen foregår i Præstegården, Kirkegade 7, 3600 Frederikssund, første gang er 25. januar kl. 17-20.

Kontakt provst Eskil S. Dickmeiss på 4497 3728 eller esdi@km.dk for tilmelding og yderligere information.

Publiceret: 12. Januar 2017 10:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt