Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

KOL-Cafe: Livskvalitet - på trods

Frederikssund Kom og deltag i foredraget ’Livskvalitet – på trods’ tirsdag 2. maj kl. 15.30 – 17.30 i NOH- Frederikssund, Frederikssundsvej 30, 3600 Frederikssund, kantinen.

Foredrages holdes af Bjarne Lenau Henriksen, som i 42 år har arbejdet som præst for Kirkens Korshær, de seneste 24 år som chef. I hele sit virke har han kæmpet for bedre vilkår for alkoholikere, hjemløse og prostituerede.

Han har gennem tiden undervist på Pastoralseminariet, sygeplejeskoler og sociale højskoler og er forfatter til flere bøger, blandt andet bogen “Livskvalitet” og har holdt mange foredrag om emnet.

I dag har Bjarne selv fået konstateret KOL og vil holde et oplæg, om sine tanker om livskvalitet – på trods.

KOL-Caféen er et samarbejde mellem Nordsjællands hospital - Frederikssund, Halsnæs kommune, Frederikssund kommune og Danmarks lungeforening. I KOL caféen kan du mødes med andre, der er i samme situation og udveksle erfaringer samt få gode råd af ressourcepersoner inden for KOL-området fra hhv. kommuner og hospital.

Mødet er åbent for alle interesserede, så kom og tag gerne en pårørende med. Af hensyn til traktementet bedes du/I tilmelde dig/jer til: hlose@frederikssund.dk eller på 40 49 06 26

Publiceret: 20. April 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt