Jens J.Erlandsen er stadig indehaver af Fjordrejser
Jens J.Erlandsen er stadig indehaver af Fjordrejser
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kendt Skibby-borger fylder 70 år

Indehaveren af rejsebureauet ”Fjordrejser” i Skibby Jens J. Erlandsen er netop fyldt 70 år.

Erlandsen blev født i Tårbæk, ”heldigvis indenfor gåafstand til Dyrehavsbakken”, som han selv udtrykker det, og kom efter sin skoletid i lære som smed og maskinarbejder. Efter udstået læretid og efterfølgende militærtjeneste arbejdede han en årrække indenfor autoreservedele og blev selvstændig i 1976.

Efter nogle år påbegyndte han så en uddannelse som ejendomsmægler, ligesom han valgte at gennemføre merkonom-uddannelsen i afsætning. Det satte ham i stand til at få en franchise med sommerhusudlejning af godt 350 huse fordelt over hele Nordkysten.

På sin fødselsdag i 2004 blev han optaget i den lokale loge PURITAS i Frederikssund med domicil i logebygningen på Lundevej, en af SERAPIONS-Ordenen af 1888's nu 21 loger i større byer rundt omkring i Danmark. Her har i årenes løb indtaget sig forskellige tillidsposter, og hvor han fortsat er en værdsat SERAPIONS-bror.

I tidens løb har Erlandsen også beskæftiget sig med ejendomshandel og -udlejning, og en overgang ejede han ikke mindre end hele 4 virksomheder, som han dog nu har afviklet, lige bortset fra rejsebureauvirksomheden i Skibby. Her udbyder han stadig både færdigpakkede busrejser, diverse krydstogter og kør-selv-rejser.

Erlandsen har ingen planer om at lade sig pensionere foreløbig. ”Dertil er der stadig alt for meget krudt i ham”, udtaler en af hans SERAPIONS-brødre.

Publiceret: 06. Februar 2018 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Frederikssund

Lokalavisen Frederikssund
Seneste
Lokalavisen Frederikssund
Mest læste
Lokalavisen Frederikssund
112