Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Idrætslinje klar på gymnasium

Frederikssund Så er det tid til at søge ind på Talentklassen på Frederikssund Gymnasium. Sådan lyder opfordringen fra Idrættens Talentråd til unge talentfulde atleter. Frederikssund Gymnasium har i samarbejde med Frederikssund Kommune oprettet en Talentklasse for unge, der ønsker at fortsætte med deres idræt, samtidig med at de går i gymnasiet.

Talentklassen bliver en af de første i Danmark, som er en dedikeret klasse for idrætstalenter. Talentklassen på Frederikssund Gymnasium samler talenterne i én klasse, på tværs af idrætter i et treårigt forløb.

“Talentklassen er et spændende tiltag, fordi den samler talentfulde elever i et socialt og sportsligt fælleskab, der muliggør, at de kan støtte hinanden i både de faglige og sportslige udfordringer igennem deres gymnasieuddannelse,” fortæller rektor på Frederikssund Gymnasium, Peter Bech Sørensen.Frederikssund Gymnasium tilbyder et skema, hvor der i skoletiden er indlagt fysisk træning to morgener om ugen. Som et yderligere tiltag vil der være tilknyttet en sportspsykolog, der fokuserer på den mentale del af at være idrætsudøver og studerende på samme tid. Fristen for at søge om optagelse i Talentklassen på Frederikssund Gymnasium er 1. marts via www.optagelse.dk.

Publiceret: 16. Februar 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt