Ib Søby forærer rest-oplaget af Speedwayliv 2 til publikum i Slangerup, hvor han i årevis har været løbs-speaker.
Ib Søby forærer rest-oplaget af Speedwayliv 2 til publikum i Slangerup, hvor han i årevis har været løbs-speaker.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Gratis Speedwaybøger i Slangerup

Onsdag den 17. maj kører Slangerup Speedway Klub årets første hjemmebanematch mod Region Varde, og ved den lejlighed vil de 300 første publikummer der passerer indgangen fra kl. 17.00 modtage et gratis eksemplar af journalisten Ib Søbys bog Speedwayliv 2.

Ib Søby, der samtidig er stadionspeaker til matchen, har selv taget initiativet til at belønne en stor del af Slangerups trofaste speedwayfans.

“Det var en forfærdelig aften den 21. april, da årets danske Grand Prix kvalifikation måtte aflyses – og publikum måtte sendes hjem. Da jeg nogle dage efter fik muligheden for at overtage restlageret af Speedwayliv 2 fra forlaget Muusmann, opstod ideen om at donere bøgerne til klubben og deres fans,” siger Ib Søby der i mange år var tv kommentator på dk4 og DR omkring speedway, og i 2010 blev hædret med guldnålen af Danmarks Motor Union.

Speedwayliv 2, der udkom i 2014, indeholder en række fortællinger om dansk og international speedway, ligesom et af kapitlerne fokuserer på netop Slangerup Speedway Klubs historie.

Publiceret: 16. Maj 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere