Galleri TANG.myway åbner ny udstilling på Selsø Gods.
Galleri TANG.myway åbner ny udstilling på Selsø Gods.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Galleri TANG.myway åbner ny udstilling

Udstillingen “Drømme Pause” af kunstner Vita Bente Pedersen kan ses i Galleri TANG.myway i perioden fra 2. marts til og med 1. april. Galleriet er åben fredage og søndage 11-16, eller efter aftale.

Vita Bente Pedersen bor i København K, men er mest i sin sommerbolig i Hornsherred. Hun har Atalier begge steder.

Vita Bente Pedersen har været kunstner hele sit liv. Som 4-5-årig fik hun at vide, at hun var særlig god til at tegne. Hun malede sine første malerier i olie på lærred som 13-årig.

“Jeg kom ind på Skolen for Brugskunst i 1980. Det var for mig, som at komme 'hjem'. Det var en drøm bare at kunne tegne og male hver dag, og på en skole hvor de andre elever havde samme interesse. Gennem årene har jeg illustreret bøger for mange forskellige forlag, været Tivolis portræt-silhuet og landskabsmaler i 10 år. Ligeledes tegner, to år på Dyrehavsbakken. I to år, været malerassistent for billedhugger H.C Rylander. Siden 2005 har jeg især malet og udstillet på mange gallerier rundt om i hele Danmark,” fortæller Vita Bente Pedersen, som finder inspirationen i loppefund, arvestykker, fødevarer og af andres malerier, som hun analyserer.

“For mig er god kunst, dristighed, afklarethed, indlysende dygtighed, som spejler talent med flid. Jeg glæder mig meget til at vise mine malerier hos TANG.myway på Selsø Gods. Jeg kalder den lille samling som bliver vist, for “Drømme pause”,” siger Vita Bente Pedersen. 

Udstillingen, som løber indtil d. 1. april, holder åben fredage og søndage kl. 11-16 (eller efter aftale). Der er fernisering med kunstneren søndag den 11. marts kl. 13-15.

Publiceret: 06. Marts 2018 12:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Frederikssund

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt