André Bøgh i værkstedet hos Ursmeden & Eb Sportspræmier. Foto: Birgitte Masson
André Bøgh i værkstedet hos Ursmeden & Eb Sportspræmier. Foto: Birgitte Masson
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fusion: To firmaer blev til et

Ursmeden og Eb Sportspræmier er blevet lagt sammen til et firma

Af Birgitte Masson

Da Eb Sportspræmier kontaktede Ursmeden i Slangerup, for at spørge om de kunne være interesseret i at overtage firmaet, var det oplagt at sige ja tak. Det fortæller Merete Hauerslev-Lottes, som i dag er indehaver af firmaet Ursmeden & Eb Sportspræmier.

“Sidste år flyttede vi hertil. Vi ville gerne have værkstedet ud af huset, så vi kunne adskille privatliv og erhverv,” fortæller Merete fra matriklen på Mosebuen 4 i Slangerup.

Da Lokalavisen kigger forbi, har der dog sneget sig temmelig mange skinnende pokaler indenfor på gulvet i dagligstuen, men Merete undskylder det med, at de endnu ikke er kommet helt på plads i værkstedet.

Derude vil André Bøgh sammen med sin far Michael Bøgh nu ikke længere udelukkende stå for reparation af ure og smykker. Nu tilbyder de også indgravering af blandt andet sportspræmier, medaljer, dåbsartikler, kuglepenne og skilte. Og med overtagelsen af Eb Sportspræmier er kundekredsen udvidet til også at omfatte sportsklubber, foreninger og loger. Værkstedet har åbnet mandag til torsdag fra kl. 9.-17. Fredag kl. 9.-15.

Publiceret: 20. Marts 2017 11:13

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt