Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Frederikssund kommune har ingen respekt for skatteborgerne

Kai Bloch, Mejsevej 5, 3550 Slangerup

Som skatteborger i Frederikssund kommune føler jeg mig til grin, for 2 år siden fik den Grundejerforening som jeg bor i et brev i postkassen, der ville inden for 5 uger blive asfalteret på både fortov og vej, stor var glæden på de 3 veje som hører under foreningen.

Men da man var halv færdig med fortovene stoppede man igen, efter et år vendte man tilbage med alt maskineriet, så nu skulle det laves færdig, men nej fortov, parkeringspladser og den ene vej blev lavet færdig, så var de væk igen. Så gik der et år mere, og nu kom der virkelig en maskinpark der ville noget, men nej de, lavede kun de 4 vænger på den modsatte side af tværvejen/Haugemøllevej og så var de væk igen, igen uden at blive færdig. Vores grundejerforening mangler stadig at få færdig gjort 2 veje, pengene er nok blevet brugt til tranport af maskinparker.

Magen til frås med skattekroner skal man lede længe efter, og som skatteborger føler vi os totalt til grin, godt der snart er kommunalvalg, for den ledelse vi har nu er åbenbart ikke deres opgave voksen.

Formanden for Teknisk Udvalg Tina Tving Stauning bejler til Borgmesterposten, men hvordan kan man styre en hel kommune når man ikke kan styre en Forvaltning.

Publiceret: 27. Maj 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere