"Det er fantastisk, det havde jeg slet, slet ikke regnet med, " siger 90-årige Lissie overrasket, da Lokalavisen fortæller hende om de mange borgere, som har tilbudt at hjælpe med støvsugningen. Foto: BM
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Folk står i kø for at hjælpe 90-årige Lissie

Kommunen har sagt nej til at hjælpe 90-årig i hjemmet, til gengæld stiller borgerne gerne op

Af Birgitte Masson

På Lokalavisen er det væltet ind med henvendelser fra venlige borgere, som har tilbudt at svinge støvsugeren kvit og frit for 90-årige Lissie fra Frederikssund.

De mange reaktioner kommer i kølvandet på vores omtale af Lissie, som af helbredsmæssige årsager ikke længere kan klare at støvsuge hjemmet. For efter i mange år at have gjort rent for andre, kan hendes 90-årige krop ikke længere klare så meget.

Alligevel har Frederikssund Kommune givet afslag på Lissies ansøgning om praktisk hjælp til støvsugning svarende til 1/2 time hver 14. dag. Men så røg læserne til tasterne, og lige så harmdirrende kommentarene var over kommunens afslag, lige så venlige og godhjertede var de med tilbud om at støvsuge for Lissie, gratis.

“Det er fantastisk. Det kommer helt bag på mig. Det havde jeg slet, slet ikke regnet med. Det er dejligt, at der findes så mange rare mennesker,” siger Lissie, da vi fortæller hende om de mange henvendelser og videreformidler kontaktoplysningerne.

Publiceret: 10. April 2017 13:38

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt