Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fokus på paradigmeskift

Torsdag d. 24. april kl. 19:00 sættes der fokus på paradigmeskift - eller med andre ord: En anden tænkemåde.

Det sker ved House of LINK, og der er tale om et gratis seminar med Kasper Bering og Jeppe Søgaard fra Bering & Søgaard. De er to midtjyske iværksættere, der trods kandidatuddannelser og lukrative jobtilbud, har viet deres karriere til et atypisk arbejde med mentaltræning og målsætning.

De mener, at der er gode muligheder for at løfte ens resultater til nye højder og til at bryde med dårlige vaner, og de vil give et indblik i, hvordan dine tanker skaber din virkelighed.

Bering & Søgaard vil til arrangementet løfte sløret for, hvordan du ved at ændre på dine grundlæggende overbevisninger om dig selv og din tilværelse kan tage spadestikket til at leve det liv, du altid har drømt om. Du lærer at holde fokus på målet og blive på sporet hele vejen til succes. Præcis som topledere og elitesportsudøvere gør det.

Deltagerne skal derfor lære at sætte de rette mål og holde kursen, hvordan man omsætter viden til praksis, hvordan man overvinder store opgaver og frygt, ligesom deltagerne får ideer til, hvordan man overfører det lærte til privatliv og skaber øget livsglæde.

Publiceret: 17. April 2018 11:06

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Frederikssund