I weekenden er der gratis kunstoplevelser i Fjordlandet, bag står disse fire damer. Foto: Privat
I weekenden er der gratis kunstoplevelser i Fjordlandet, bag står disse fire damer. Foto: Privat
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fire kunstnere - fire oplevelser

Lørdag og søndag 20. og 21. maj kl. 10 – 17 står den på gratis kunstoplevelser i fjordlandet. Det er kunstnergruppen 'Fjordlands-kunst' der åbner dørene til den årlige kunstrunde.

Ruten strækker sig fra Skuldelev til Slangerup.

I Slangerup på Håndværkervangen 21 finder du Christina Christiansen i Galleri CC.

Hende kan man besøge, hvis man er til finurlig kunst, og er interesseret i at opleve Christina svinge penslen over nogle demo-malerier begge dage kl. 11 og kl. 14.

I Frederikssund i Fjordparken 32 ligger Atelier1, hvor Maiken Hejnfelt viser sine nyeste værker og fortæller om inspirationen der ligger bag de næsten surrealistiske malerier fyldt med lys.

Specielt ved at se kunst i et arbejdende atelier er, at man har mulighed for at se noget af processen, da der også er flere ufærdige malerier i gang. Det er lidt som at kigge kunstneren over skuldrene.

I Skuldelev på Bøgevej 2 byder Helle Borg Hansen indenfor i Atelier HBH-Art. Her er det mest dyr og dansere, der huserer på de farverige malerier og i bronze-skulpturerne. Det er malerier fyldt med bevægelse og udtryk.

Her er åbent lørdag kl. 10-17 – men søndag har en anden dagsorden.

Der er et fastlagt program fra kl. 14 – 17 med kreative aktiviteter samt et afbræk med flamenco-show kl. ca. 15, hvor Helle med sin gruppe 'Flamenco de Colores' levendegør sine dansemotiver.

Ganske tæt ved i Skibby på Tværvej 11 vil Uls Schwabe vise, hvad man næsten ikke tror er muligt at skabe med papir.

De skønneste former og farver har hun skabt i bl.a fade og krukker, et væld af kollager samt hele malerier i flettet papir. Og Uls fortæller gerne om sine tanker og inspirationer, som har været drivkraften i skabelsen.

Besøg alle fire kunstnere eller vælg nogle ud. Under alle omstændigheder er der rige oplevelser at hente i alle fire atelierer – og meget forskellige oplevelser, som du kan se mere om på fjordlands-kunst.dk

Publiceret: 17. Maj 2017 10:24

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt