Annonce

Få mere tid til dig selv i år

Ville det ikke være fantastisk hvis plænen slog sig selv? Og måske samtidig strøede lidt gødning, så den forblev grøn og fin gennem hele sæsonen? Alt sammen mens du brugte tiden på noget helt andet, - og for dig måske endnu vigtigere?

Hvorfor så ikke bare tage springet og lade en robot gøre arbejdet? Der findes rigtig mange forskellige på markedet, lige fra den helt lille model der klarer op til maksimalt 500 m2 plæne, til den store ”forkromede” der snildt klipper et areal på op til 4.000 m2.

iMow robotplæneklipperen fra STIHL fås i mange modeller, men fælles for dem alle er, at de gøder plænen fuldautomatisk under klipning. Der falder nemlig ganske små fine afklip ned mellem græsstråene hver gang robotten klipper. Afklippet formulder og danner værdigfuld gødning til plænen. Derved spares ikke bare arbejdskraft ved ikke at skulle klippe græsset, der spares penge ved ikke at skulle købe kunstgødning, for slet ikke at tale om besparelsen for miljøet.

iMow robotten er i det hele taget en guttermand. Klarer op til 45 % hældning og er en af de hurtigste på markedet, så du hurtigt får plænen igen til leg, BBQ, solbadning eller måske noget helt andet.

Men hvad med tyveri?

iMow er tyverisikret. Den passer kun med den dockingstation der følger med maskinen, så en tyv får intet ud af at løbe afsted med robotten. Skulle han så være kvik nok til også at tage dockingstationen med sig, kan brugeren på forhånd indstille robotten, så den kun kan aktiveres ved at indtaste en personlig PIN-kode.

Skulle naboen få samme gode ide som du og købe sin egen iMow, er robotterne udstyret med forstyrrelsesfrit signal. Det betyder kort sagt at robotten kun kommunikerer med sig selv, og ikke kommer i vejen for naboens udstyr.

iMow robotplæneklipperen tænker selv

Intelligent plænepleje for iMow betyder at afbrydes en planlagt klipning af plænen, omrokerer den selv sin klippeplan, så  plænen stadig klippes pænt og ensartet. Lad os tage et eksempel: Hvis det på en sommerdag begynder at regne kraftigt, afbryder iMow selv arbejdet og kører i dockingstation. Når tørvejret kommer kører den automatisk ud og indhenter den tabte tid. Bemærk, du kan naturligvis deaktivere regnsensoren, - så kører iMow også ud selvom det regner.

Så hvorfor egentligt ikke få lidt mere tid til dig selv i år? – iMow kan ses hos din nærmeste STIHL forhandler, som du finder på imow.dk

Fakta
• Klarer græsareal  op til 4.000 m2
• Maks. stigning: Op til 45 gr
• Trinløs klippehøjdejustering fra 20 – 60 mm
• Inkl. tyverisikring
• Inkl. granuleringsfunktion (gøder plænen)
• Med rotorkniv, knækker ikke
• Prisniveau: Fra kr. 10.595,-
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Se mere på www.stihl.dk

 

Læs iMow brochuren her

 

Se mere og find din nærmeste forhandler på
www.imow.dk
Dette indhold er produceret af annoncøren og afspejler nødvendigvis ikke Lokalavisens holdninger.