Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Enighed om busbestilling

Tina Tving Stauning (A). Formand for Teknisk Udvalg. Kastaniealle 13. 3600 Frederikssund

Svar til Dan Hoffgaard om busbestilling.

Hver eneste måned bliver der behandlet og truffet beslutninger i en masse sager i de forskellige fagudvalg, både i Velfærdsudvalget, i Teknisk Udvalg, i Uddannelsesudvalget osv. på baggrund af Styrelsesvedtægten.

Alle byrådsmedlemmer kan imidlertid let få en sag bragt op på et byrådsmøde. Det vil sige, at din liste eller andre byrådsmedlemmer til enhver tid kan anmode om det, hvis de er uenige i de beslutninger, der bliver truffet. Det undrer mig derfor, at din egen liste ved Tom Lysgaard ikke har fået sat sagen på dagsordenen, når du på Borgernes Listes vegne efterlyser det!?

Jeg er desuden ked af, at du mener bus-høringer er spil for galleriet.

Også dit høringssvar er blevet grundigt læst og har indgået i sagens behandling. Desuden er du jo ofte i kontakt med den medarbejder, der arbejder med planlægning af vores buslinjer mv., så dine synspunkter er også velkendte i forvaltningen.

Både Enhedslisten, Venstre og Socialdemokratiet er repræsenteret i Teknisk Udvalg og ingen andre byrådsmedlemmer har ekstraordinært begæret sagen i byrådssalen. Da der ikke er ny økonomi i busbestillingen, skal byrådet ikke pr. automatik behandle sagen på et byrådsmøde. Trafikbestillingen kan blot sendes til Movia på byrådets vegne.

Publiceret: 07. Maj 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt