Jubelkoret gav en forrygende koncert på Elværket i lørdags.
Jubelkoret gav en forrygende koncert på Elværket i lørdags.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Elværket slog gnister

Et brag af en koncert afsluttede Skibbys Jubelkores 40-års-jubilæum. Koncerten fandt sted lørdag den 5.marts i Elværket.

Alle stole kom i brug til de mange forventningsfulde gæster, som havde valgt at lade Jubelkorets underholde sig den første lørdag i foråret. Og forår det var sandelig kommet til Elværket. En fantastisk stemning af medleven, smittende livsglæde og ikke mindst sangglæde lagde grunden til en oplevelse ud over det sædvanlige. Da publikum sang med på Mandalay var taget ved at løfte sig på

Elværket.

Som endnu et anderledes og festligt indslag deltog korets første dirigent, oboist Henrik Husum med tre numre akkompagneret af korets pianist, Johannes Olesen.

De underholdt bl.a. med temaet fra Svanesøen. Et kæmpebifald fik duoen for deres udgave af Skyfall af Adele. Henrik Husum havde desuden komponeret fine underlag til fem af korets sange. Oboens dansede omkring temaet i Dejlig er sommernatten, som blev akkompagneret på harmonika. Duke Ellintons Mood Indigo fik hele salen til at swinge. Sommer i Tyrol manglede kun ølkrusene for at gøre den autenstisk.

Efter ca. to timer blev projektørerne slukket, men hjælpere, koret og publikum gik hjem opstemte og glade.

Publiceret: 08. Marts 2016 09:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt