Caption Caption
Caption Caption
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Elever står bag fotomarathon

fotografi En gruppe unge projektmagere i “projektvognen” har i den sidste lange tid taget billeder og deres kæmpe passion for foto vokser for hvert klik. De har dygtiggjort sig bag linsen, og nu vil de skabe muligheder for at alle andre i Frederikssund kan mærke glæden ved at fotografere.

Alle er inviteret til gratis at deltage, lige fra den garvede fotoentusiast til dig der har en smartphone i lommen. Eneste krav er lysten til at tage billeder. Derudover er der selvfølgelig nogle tekniske krav til at man har et kamera eller en telefon man kan tage billeder med samt, at man kan finde ud af at uploade sine billeder til dommerne. Men så er man også med i konkurrencen om at blive årets vinder af Frederikssund Foto Marathon 2018.

Det sker 14. april og starter kl. 10 i cafe Kosmos. Kosmos gør det i dagens anledning ud for base for alle fotografer, dommer og venner . Først er der et lynkursus. Derefter sendes alle deltager løs og kl. 15 er vinderen fundet. Tilmelding foregår via facebook www.facebook.com/events/217334805485628/

Publiceret: 13. April 2018 12:40

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Frederikssund