Fortællingen om Harald Blåtand trak masser af gæster til Kalvøen i år. Foto: Jesper Kappel
Fortællingen om Harald Blåtand trak masser af gæster til Kalvøen i år. Foto: Jesper Kappel
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Efter årets vikingespil: Harald Blåtand blev en gedigen succes

Af Birgitte Masson

For første gang i flere år ramte tilskuertallet til dette års vikingespil 15.500 gæster, hvilket er 2.500 flere, end man havde budgetteret med. Det fortæller vikingernes formand Jesper Wittenburg:

“Dette års tilskuertal er det bedste siden 2006. Oveni kan vi glæde os over, at mjødboden havde en stigning på 30 pct. i omsætningen. Grillen har solgt for mere end en halv mio. kr. og der er solgt specialøl for mere end 300.000 kroner,” fortæller Jesper Wittenburg.

I følge ham er der mange grunde til dette års succes:

“Først og fremmest så har folk virkelig knoklet. Men vejret var også med os, selvom visse formiddagsaviser har haft travlt med at skrive det modsatte.Men faktisk er der ikke faldet en regndråbe under nogle af forestillingerne. Derudover er vi kommet bredt ud med vores PR i år. Og så har vi ikke mindst haft en rigtig god forestilling og en god historie om Harald Blåtand,” siger Wittenburg.

Han refererer samtidig til vikingesagaen Røde Orm, der i foråret blev opført på Moesgaard Museum, samt DRs serie om Danmarkshistorien, hvor Harald Blåtand også her spiller en væsentlig rolle.

Publiceret: 18. Juli 2017 09:26

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!