Hanne Haagen Hansen på Ermeli. Foto: Jens Kaare Toftehøj
Hanne Haagen Hansen på Ermeli. Foto: Jens Kaare Toftehøj
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Distance-ryttere fra Skibby stillede til start

Fire heste og ryttere fra Skibby Ride- og Voltigeklub har netop gennemført distancen på hhv 50- og 80 km ved det internationale distance stævne 'Kronborg Ridtet', som fandt sted i de smukkeste kulisser i form af skovområdet vest for Helsingør.

De fire ekvipager fra Skibby var Naomi Há Beck Meyer på Cameo. Inger Pitter Bertelsen på HH Zamira Azale OX, Janni Brosø på Lysthøjgårds Charteau og Hanne Haagen Hansen på TA Zeenah OX (Ermeli).

Alle fire equipager gennemførte ridtet i flot stil. Naomi og Cameo blev særligt fremhævet, som eneste Young Rider i sin klasse.

Begejstringen var ligeledes stor over Hanne Haagen Hansens præstation på hesten Ermeli. For trods en løs sko i starten af første etape, med en deraf følgende forsinkelse på 25 minutter i forhold til de øvrige ryttere i klassen, red equipagen for anden gang i år 1. pladsen hjem på 80 km.

Hanne Haagen Hansens nye og særdeles smukke hest Ermeli blev igen kåret med præmien Best Condition. Med andre ord var den blandt alle hestene, den som var i bedste kondition.

Foto: Jens Kaare Toftehøj
Foto: Jens Kaare Toftehøj
Publiceret: 15. Juni 2017 12:11

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt