Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Det giver resultater, når vi står sammen

MF Hans Andersen, medlem af Transportudvalget og valgt i Frederikssundkredsen, byrådsmedlem (V)

Jeg har presset på i Folketinget for at få motorvejen helt til Frederikssund. Og heldigvis er det ikke en kamp, jeg kæmper alene. Borgmester John Schmidt Andersen og jeg lægger pres på for at få sikret, at alle beslutningstagere i Folketinget på transportområdet og Transportministeren ikke glemmer Frederikssund. Og alle kræfter skal lægges i, for der er et stort behov for en motorvej til Frederikssund. Det ved alle vi, der hver dag hænger fast i trafikken.

Nyligt kunne jeg her i avisen læse, at der savnes lokal opbakning til motorvejen. Så jeg vil gerne hurtigt slå fast, at jeg hilser ethvert lokalt initiativ meget velkomment. Det kan være med til at presse på for, at vi får motorvej helt til Frederikssund. Der kan dagligt spares 6.300 timer, hvis motorvejen kommer. Tænk hvor meget mere tid der kan bruges på familie og/eller arbejde. Der er ikke nogle tvivl om, at en endnu bredere opbakning vil kunne lægge et større pres på alle Folketingets partier, så de husker Frederikssund Motorvejen næste gang. Her kan en mere succesrig Facebookgruppe eller lokal opbakning være en god ide, som flere gode kræfter også har efterlyst. Det giver resultater, når vi står sammen. Det vidner beslutningen om en VVM-undersøgelse af forlængelsen af Hillerødmotorvejen eksempelvis på.

Lige nu skyldes den manglende asfalt begrænsede midler i statens pengepung, og at anlægsmidlerne i en længere årrække primært har været brugt på offentlige trafikinvesteringer. Det kommer vi ikke uden om, men nu må det være vejenes tur. Og med regeringens 2025-plan bliver der skabt mulighed for at investere 22 mia. kr. i nye infrastrukturprojekter. Det kan for alvor sætte skub i vores ønske om at få færdiggjort motorvejen helt til Frederikssund. Jeg vil i hvert fald fortsat arbejde målrettet for motorvejen, og det glæder mig, at lokale kræfter vil være med.

Publiceret: 09. Juni 2017 11:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt