I vinterferien kan du besøge Frederikssund Museum. Et mord har fundet sted, og måske kan du være med til at løse mordgåden. Arkivfoto
I vinterferien kan du besøge Frederikssund Museum. Et mord har fundet sted, og måske kan du være med til at løse mordgåden. Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Der er sket et mord på Frederikssund Museum

I vinterferien har Frederikssund Museum, Færgelundsvej 1, Jægerspris brug for din hjælp – der er nemlig sket et mord. Teatertruppen Pilgrimmene, der skulle have spillet fire forestillinger på Frederikssund Museum om reformationen har måttet aflyse. Deres hovedrolleindehaver er fundet myrdet, og politiet kan ikke komme videre i efterforskningen.

De har brug for hjælp. DIN hjælp. Ved indgangen får du udleveret politirapporten, og når du har sat dig godt ind i, hvad der er sket, er det tid til at gennemsøge museet for spor, der kan fortælle, hvem morderen er. Din eftersøgning vil bringe dig rundt overalt på museet, hvor truppen færdedes – også backstage. Måske møder du nogen på din vej, der har set noget? For hvad lavede hoved-rolleindehaveren egentlig på museet om aftenen? Hvem er det, der hvisker i kælderen, og har mordet noget med reformationen at gøre?

En ting er sikkert: Der er nogen, der ikke fortæller hele sandheden. Måske bliver det dig, der får opklaret sagen. Det sker fra den 12. til d. 16. februar. Alle dage fra kl. 11.00 til 14.00.

Der tages entre, men det er gratis for alle under 18 år.

Publiceret: 25. Januar 2018 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Frederikssund