Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat: De små villaveje i Jægerspris får forskelsbehandling

Susanne Bartholin

Borgernes Liste

Birkealle 18, 3630 Jægerspris

For en del år tilbage blev Askevej i Jægerspris tildelt trafikdæmpende foranstaltninger i form af blandt andet blomsterkasser. Askevej er en bred villavej med både cykelsti og fortov. Trafikken blev til en vis grad dæmpet, men ikke nok, så i foråret blev den tildelt plastbump. Disse bump gjorde, at en del bilister kørte ned af Ahornvej, og vupti... så fik Ahornvej sandelig også plastbump (Ahornvej er en smal villavej uden fortov eller cykelsti).

Jeg har i flere omgange ( og en del andre beboere på Birkealle ) henstillet til, at der blev lavet trafikdæmpende foranstaltninger på Birkealle. Dette er også en smal villavej uden fortov eller cykelsti... men nej det kan ikke bevilliges.

Bilerne kører godt til (nogen endda hasarderet), de bruger vejen som gennemkørsel (for at spare en rundkørsel vil jeg tro). De sænker sjældent hastigheden, selvom der er gående på vejen - ej heller - hvis det er cyklende børn (der er jo stadig ikke fortov el cykelsti), og desuden er der trafik fra borgere, der skal til/fra Biblioteket.

Der er efterhånden en del familier med små børn på Birkealle, og det er med hjertet helt oppe i halsen, de begiver sig uden for grunden. Tit må man springe for livet, ind i beboernes rabat, når bilerne kommer drønende.

Jeg forstår ikke kommunens disposition i denne sag, og jeg håber ikke, beslutningen får fatale følger.

Publiceret: 28. Juni 2017 01:12
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere