Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Bi-Lidt og valget

Henning Andersen, Strandvej 66, 3600 Frederikssund

Som det er de fleste bekendt, blev projektet det høje højhus ikke godkendt, bl.a. som følge af de mange underskrifter blandt borgerne i Frederikssund og omegn.

Nu har man så bl.a. projekteret et mindre højhus på 4-5 etager, som jeg har forstået det, og man vil strikke en lokalplan sammen, som byrådet angivelig vil stemme for.

Allerede nu har man indsamlet underskrifter i størrelsorden 1500 stk., mod det mindre højhus, så jeg er helt opmærksom på, at politikerne ganske enkelt ikke ved, om de skal stemme for eller imod, for at få flest mulige stemmer, så ja, det er en vanskelig øvelse.

Jeg er helt enig med mange i, at Bi-lidt grunden skal bebyggeres, hellere i dag end i morgen, men det skal være et byggeri, der hamonerer med omgivelserne, og som ingenlunde bebygges højere end den kommuneplan, som allerede foreligger og som bør efterleves.

Som deltager i en mindre gruppe, som arbejder for, at det mindre højhus, nu 4-5 etager, ikke bliver gennemført, har jeg forstået, at byrådet først vil tage stilling til projektet EFTER kommunevalget i nov. 2017. Dette er ganske enkelt en geni-streg af de større. På denne måde kan politikerne gå i skyttegrave uden at melde ud, hvad de står for, og efter valget stemme projektet igennem uden som sådan at stå til ansvar for, hvad de sagde inden valget.

Smart, ikke!

Foranlediget heraf, og hvis jeg har forstået det rigtigt, at beslutningen om det mindre højhus skal skubbes til efter valget, da bør politikerne gå ud nu og proklamere, hvorvidt de stemmer for det mindre højhus eller ej. Melder politikerne ikke ud nu, må jeg konkludere det således, at politikerne stemmer for det mindre højhus, blot EFTER valget.

Som det er skrevet efterhånden mange gange, bør man tilstræbe at bebygge Bi-lidt grunden i nogenlunde samme højde som eksisterende ejendomme, således man bevarer byen, og dens ene indgang, ligesom kystlinien bevares.

Publiceret: 16. Maj 2017 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt