Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Cykelryttere havde rygvind i Venslev

Venslev Team Rynkeby samlede penge ind i Venslev til kampen mod børnekræft

Fik du et glimt af en flok gule cyklister på vejene i lørdags? Så var det formentlig rytterne fra Team Rynkeby København, der tog sig en indbringende træningstur gennem Hornsherred.

En af holdets erfarne ryttere, Trine Schønemann fra Dalby, havde arrangeret dagens rute gennem sit sommerskønne lokalområde, hvor man i Venslev stod klar med kaffe og proviant. Men det var altså ikke det eneste, der var i vente for cykelholdet.

De lokale tømrer, Axel og Peter, havde også fundet en stor papcheck frem, som blev doneret af firmaet Venslev Tømrer og Snedker til Team Rynkebys velgørende arbejde for Børnecancerfonden.

”Et fortræffeligt arrangement Venslev her har sat op, kaffe og disse jordbærtærter, det kan vi komme langt på. Det er i øvrigt tredje gang, vi kan hente støtte og forplejning her i Venslev,” siger Holdkaptajn Kjeld Hansen

Turen gennem Hornsherred er en af Team Rynkeby Københavns sidste træningsture til at holde benene i gang, inden turen går til Frankrig i starten af juli. Her cykler motionisterne mellem 100-200 kilometer hver dag for at nå Champs-Élysées i Paris.

Fakta om Team Rynkeby:

Team Rynkeby blev stiftet i 2002. I dag består Team Ryn-keby af 1.700 motionscykelryttere og 450 hjælpere fordelt på 44 lokale hold fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne og Island.

I 2016 indsamlede de danske Team Rynkeby 42,8 millioner kr. til kampen mod børnekræft.

Team Rynkeby kører til Paris for 16. gang fra den 8. til den 15. juli 2017.

Publiceret: 15. Juni 2017 11:16

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere