CPH: DOX kommer til Park Teatret i Frederikssund. Foto: CPH:DOX
CPH: DOX kommer til Park Teatret i Frederikssund. Foto: CPH:DOX
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

CPH:DOX kommer til Frederikssund

Park Teatret og Frederikssund Bibliotekerne åbner dørene til tre filmvisninger i samarbejde med DOX:DIREKTE og Politiken med efterfølgende livestreams.

Mandag d. 19. marts kl. 19 vises filmen ”DREAMING MURAKAMI”

Om litteraturens væsen: På arbejde i tankens og drømmenes verden med Haruki Murakamis danske oversætter Mette Holm, hvor hvert ord bærer en hel verden i sig.

Efter filmen stilles der om til Den Sorte Diamant, hvor filmens hovedperson Mette Holm og instruktør Nitesh Anjaan stiller op til en samtale med Politikens Murakami-kyndige film- og litteraturanmelder Kim Skotte.

Tirsdag d. 20. marts kl. 19 vises filmen ”DEN NAT VI FALDT”

Om sorgens betydning: Sanselig, poetisk og fremfor alt fotografisk film om det at miste – og om at bevæge sig videre i livet. En af årets mest lovende, danske debutfilm, skabt af den prisvindende Politiken-fotograf Per Folkvers datter i anledning af hendes stedfars pludselige død.

Efter filmen stilles der om til et stort live talkshow, der vil byde på samtaler med bl.a. filmens instruktør Cille Hannibal, forfatterne Naja Marie Aidt og Anne Lise Marstrand-Jørgensen, psykolog Ester Holte Kofod samt præst Kathrine Lilleør og psykolog hos Kræftens Bekæmpelse Jes Dige.

Onsdag d. 21. marts kl. 19 vises “OM AT SPISE DYR”

Om at spise dyr midt i en klimakrise: Filmatiseringen af Jonathan Safran Foers kritiske bestseller med Natalie Portman som fortæller er for både kødspisere og veganere – og for alle, der overvejer at skifte spor.

Efter visningen diskuterer forfatter til bogen bag filmen, Jonathan Safran Foer, kokken Nikolaj Kirk, filminstruktør Phie Ambo og fødevareforsker og prodekan på Københavns Universitet Andreas De Neergaard kødindustrien i en dansk og international kontekst med fokus på forskning, etik og politik.

Samtlige film vises i Park Teatret. Billetter bookes via www.parkteatret.dk

Publiceret: 06. Marts 2018 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Frederikssund

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt